Kloning av motorstyrenhet (ECU, ECM)

Har du en trasig motorstyrenhet till bilen?

Vi kan programmera de allra flesta motorstyrenheter som finns på marknaden idag. Istället för att köpa en ny styrenhet kan vi istället programmera om en begagnad med korrekt startspärr. Det enda du behöver göra är att skicka in din original ECU + den begagnade du har köpt så löser vi resten!

Gör som tusentals nöjda kunder redan har gjort, anlita oss och spara tusenlappar!

Köp inte nytt - använd begagnat!

Kloning av Body Control Moduler (BCM,BCU,CEM,UCH,BSI)

Vi har möjlighet att klona de flesta BCM & centralelektronikenheter. Vi kopierar normalt sett all form av nyckeldata, bilkonfiguration, VIN och all annan vital data för att det ska fungera korrekt i din bil.

Exempel på klonbara moduler/beteckningar:
CEM - VOLVO
BCM - FORD
UCH - RENAULT / OPEL / NISSAN
BSI - PEUGEOT / CITROEN / NISSAN / FIAT

 

Programmering av elektronisk servostyrning (EPS)

Vi kan nollställa, adaptera startspärr eller reparera flertalet styrenheter för elektronisk servostyrning. Antingen kan servon sluta fungera helt eller att det bara är servo åt ett håll.

Reparation av bla: Fiat, Alfa Romeo, Renault servostyrenhet.
Adaption/nollställning av Renault & Volvo servostyrenhet.

Deaktivering av startspärr

Problem med startspärren i bilen?

Det finns många fall där startspärren ofrivilligt har aktiverats, tex låg batterispänning kan orsaka problem i styrenheter där vital nyckelkodning ligger lagrad.Det kan bli en väldigt lång och dyr historia att åtgärda problemet.

Hos oss kan du ofta få hjälp med att eliminera startspärren så att du slipper krånglet och kostnaderna för ny styrenhet, nycklar och programmering.

Vi har i dag möjlighet att deaktivera startspärren på hundratals olika bilmodeller. Skicka ett mail eller ring oss så kan vi berätta mer. Du bör ha en bild på etiketten eller art. nr på din ECU tillgängligt så vi kan hjälpa dig fortare.