Kloning av motorstyrenhet (ECU, ECM)

Har du en trasig motorstyrenhet till bilen?

Vi kan programmera de allra flesta motorstyrenheter som finns på marknaden idag. Istället för att köpa en ny styrenhet kan vi istället programmera om en begagnad med korrekt startspärr. Det enda du behöver göra är att skicka in din original ECU + den begagnade du har köpt så löser vi resten!

Gör som tusentals nöjda kunder redan har gjort, anlita oss och spara tusenlappar!

Köp inte nytt - använd begagnat!

Kloning av Body Control Moduler (BCM,BCU,CEM,UCH,BSI)

Vi har möjlighet att klona de flesta BCM & centralelektronikenheter. Vi kopierar normalt sett all form av nyckeldata, bilkonfiguration, VIN och all annan vital data för att det ska fungera korrekt i din bil. Flera andra företag kopierar styrenheter på ett felaktigt sätt vilket medför mängder av problem.

CEM - VOLVO
BCM - FORD
UCH - RENAULT / OPEL / NISSAN
BSI - PEUGEOT / CITROEN / NISSAN / FIAT

 

Deaktivering av startspärr

Problem med startspärren i bilen?

Det finns många fall där startspärren ofrivilligt har aktiverats, tex låg batterispänning kan orsaka problem i styrenheter där vital nyckelkodning ligger lagrad.Det kan bli en väldigt lång och dyr historia att åtgärda problemet.

Hos oss kan du få hjälp att eliminera startspärren så att du slipper krånglet och kostnaderna för ny styrenhet, nycklar och programmering.

Vi har i dag möjlighet att deaktivera startspärren på hundratals olika bilmodeller. Använd formuläret till vänster om du vill veta mer.