För dig som vill spara bränsle

- Vill du kunna få en effekt- och vridmomentökning men ändå hålla nere bränsleförbrukningen? OptiEco kan spara upp till 25% på din bränsleåtgång.

 

Det spelar ingen roll om du kör VW, Skoda eller BMW - vi kan optimera den!

Vi på OBD Tuning tänker grönt. Vi uppskattar miljön omkring oss och vill bevara den i ett bra skick. Därför lägger vi stor vikt vid att tänka i nya banor och kontinuerligt utveckla våra OptiEco-system för att göra bilindustrin grönare.

 

Detta alternativ gäller främst för dieselbilar. Vi är under ständig utveckling av nya optimeringsalternativ. Har vi ingen lösning till din bil idag, så är du välkommen att kontakta oss för eventuella utvecklingsmöjligeheter.

Jag vill veta mer om trimning

  • Välj vilken typ av trim du är intresserad av

För dig som vill ha mer kraft

- Detta alternativ är för dig som vill ha en standard effektoptimering för din bil. Du kommer att få en mycket bättre respons på gasen, den kommer kännas starkare över hela varvtalsregistret.

 

Det här är det perfekta alternativet för dig som vill ha mer kraft ur din diesel eller bensinbil och samtidigt kunna spara bränsle.

 

En trimning från oss kommer att ge din bil ett nytt liv. Vi utgår från din originalprogramvara i motorstyrningen och ändrar de parametrar som behövs för att få upp effekten och göra gången bättre. Inga onödiga ändringar, inga boxar i motorutrymmet, inga konstigheter!

 

Det går även att få en skräddarsydd fil till din tävling/high performance-bil. Kontakta oss för mer info!